Over ons

Aannemings- & Timmerbedrijf Leeuwenkamp

Aannemings- & Timmerbedrijf Leeuwenkamp werd een kleine twintig jaar geleden gestart door alleskunner Gerard Leeuwenkamp en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de regio – én ver daarbuiten. Sinds enkele jaren wordt Gerard bij zijn werkzaamheden ondersteund door zoon Kevin. Aannemings- & Timmerbedrijf Leeuwenkamp beheerst alle werkzaamheden die nodig zijn om elke verbouwing – zowel particulier als bedrijfsmatig – tot een goed einde te brengen. Graag bieden wij u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten.

Korte lijnen

Samenwerken met Aannemings- & Timmerbedrijf Leeuwenkamp betekent korte lijnen. ATL-Alkmaar is een bedrijf dat waarde hecht aan het traditionele aannemersvak. Wij zijn altijd bereikbaar, geloven in transparantie tussen opdrachtgever en uitvoerder en zijn gespecialiseerd in klussen op maat. Wanneer u aan de slag gaat met ATL-Alkmaar heeft u geen enkel omkijken. Voor, tijdens en na de opdracht heeft u één aanspreekpunt, wordt u van begin tot eind geïnformeerd over de voortgang van het project en komt u niet voor verrassingen te staan.

Uitgebreide vakkennis

Werkzaamheden die wij verrichten zijn onder meer complete verbouwingen van uw huis of bedrijfspand, het plaatsen van dakramen en dakkapellen, inbouw en renovatie van keukens en badkamers, schilderwerkzaamheden en het vervaardigen van diverse verrijkingen van uw huis. ATL-Alkmaar kan al jaren rekenen op een ruim klantenbestand van vaste opdrachtgevers, waaronder verschillende woningbouwverenigingen. De uitgebreide kennis van velerlei werkzaamheden, de toewijding aan het aannemersvak en het dag en nacht klaarstaan voor de klant, maakt Aannemings- & Timmerbedrijf Leeuwenkamp tot een bedrijf waar u op kunt bouwen.

Ook voor woningbouw- werkzaamheden

Naast grote projecten neemt ATL-Alkmaar tevens graag uw woningbouwwerkzaamheden uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van hang- en sluitwerk, het plaatsen en vervangen van ramen, deuren en kozijnen en ander installatiewerk. Wij zijn meer dan alleen een timmerbedrijf; ATL-Alkmaar verricht tevens alle loodgieterswerkzaamheden, de aanleg en vervanging van elektriciteit en (gevel)reinigingswerkzaamheden. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, is uw klus van A tot Z ondergebracht bij één bedrijf. U kunt ons in goed vertrouwen de sleutel overhandigen; nadat de klus is afgerond laten wij uw huis of bedrijfspand spik en span achter, zodat u optimaal kunt genieten van het eindresultaat!